Ansøg uden sved i dit tøj

Solliciteren zonder zweetplekken

I de seneste måneder var jeg igen igen. Jeg ledte efter et nyt job og begyndte at søge. Det havde været et stykke tid siden jeg var nødt til at sælge mig selv, vænne sig til. Efter bedømmelse fra internettet til hyggelige ledige stillinger og sender mig genoptage og motivationsbrev, venter det ... indtil øjeblikket af belønningen eller invitationen.

Godt forberedt på interviewet

Hvis jeg får en invitation, er jeg endnu mere i samtalepartneren og organisationen. Jeg skriver mine nøglepunkter igen på papir - fordi jeg husker dem bedre - og øve de spørgsmål, jeg altid finder at svare på svar. Og så kommer tættere og begynder at tænke på mit tøj. Hvor formelt er denne organisation. I mit tilfælde beslutter jeg normalt at bære en skjorte med en jakke. Så hop, eksporterer strygebræt fra skabet og min favorit (ikke!).

Påfør i tørre tøj

Selvfølgelig bærer jeg min anti sved t-shirt under ansøgning. Det sker ofte, at samtalepartneren ikke har nogen jakke. Så trækker jeg også min jakke ud ... og jeg er i min "bare" skjorte. For mig er en ting sikker: En jobsamtale går altid med sved blandt mine armhuler. T-shirt har et ekstra lag, der er syet i armhulen, og at lag blokerer al min sved. Nu skal jeg ikke længere trykke på mine arme mod min krop. Jeg slapper af over.

Prøv det selv også!