At sælge? Et koldt trick uden sved steder

Verkopen? Een koud kunstje zonder zweetplekken

Der er mange typer af sælgere. Jeg er den første til at tænke på sælgere, der straks sælger mig: butikspersonale, på husholdningsforretningen eller på boligboulevarden. Blomsterhandleren, ost landbrugeren eller bilforhandleren. Derudover har du stadig de kontoforvaltere, der sælger produkterne og tjenesterne i deres organisation til andre organisationer. Disse er de mænd og kvinder, der kører gennem Benelux med lejebilen og kommer efter aftale med en præsentation under de fattige.

Toppe under tryk

Jeg har været en repræsentant i et stykke tid. Så fik jeg lov til at besøge en gruppe på 100 supermarkeder til en fødevareproducent. Jeg modtog en salgsteknik kursus og blev derefter sendt på vejen med mit salgsfremmende materiale og ordrebog. Hvad der er forblevet hos mig, er, at jeg aldrig har meget tid til at lave salgssamtalen. Meget forståelig forresten. Men med det er spændingen stigende. Med mine mål i tankerne skal jeg have en stille og overbevisende samtale og bede om en ordre, og at alt er under tidstryk. Du forstår det ... Efter en dag ryger jeg ikke mere frisk.

Sælg er et koldt trick

Anti Sweat T-shirt udføres meget af kontoadministratorer og sælgere. Med de mindre formelt dækkede kunder og kunder er det ikke altid egnet til at ankomme i din Colbert. Så bliver du bedre for dagen i din bluse eller skjorte. Og så vil du virkelig ikke have kunden, at du sveder som en otter. Før det har T-shirt virkelig været meget praktisk. Det ekstra lag, der syes i armhulen, blokerer al fugtighed. På denne måde får du aldrig et sved sted. Så sælg et koldt trick!

Prøv det selv også!