Hvad nu? Min ungdom har et sved sted ...

Wat nu? Mijn puber heeft een zweetplek…

I eftermiddag så jeg det for første gang. Min 13-årige søn kom fra skolen. Jeg gik på ham for at give ham et knus, selvom han finder det forfærdeligt. Men da jeg omfavnede ham, så jeg et sved sted under hans armhule.

Hvordan hjælper jeg ham?

Han fortsatte lige med sin eftermiddag, men jeg forblev sammenflettet. Forvirret, for hvad kan jeg gøre? Han er puber, hormoner er stadig nye, og hans krop er fuld i udvikling. Svedning er også noget nyt, uoverstigeligt og selvfølgelig. Men i brodannelsesklassen med sved steder i din skjorte ønsker du ingen. Livet som en puber har nok udfordringer.

Deo er cool, men forhindrer ikke våde pletter.

Sidste år købte han sin første deo. For at være ærlig, er jeg glad for, at markedsføringen er så hård. DEO er bare cool, og du kan gå til det helt fuld af sprøjtning. Men desværre kan deo ikke forhindre min søn i at sidde i klassen med våde steder under hans armhuler.

Jeg vidste ikke, det eksisterede.

Den forvirrede eftermiddag sluttede med en overraskelse. Jeg vidste ikke, hvad jeg kunne gøre for at hjælpe min søn. Men internettet bragte mig på et nyt spor. Jeg opdagede en anti-sved t-shirt. Jeg havde aldrig hørt om det. Hvis dette virker, har han ikke længere et svedsteder.

Ja, denne anti-sved t-shirt virker

Jeg fandt en sådan skjorte i webshoppen confideceforal.com. Og har lige købt en til at prøve det ud. Jeg pakket det som en gave til min søn, og han kunne godt lide det at få det. Den næste dag rekrutterede han det. Han kom hjem og sagde: Hey Ma, dette virker! Anti-sweat skjorte