I spotlight ... hvad en varme!

In the spotlight... wat een hitte!

Jeg så for nylig en berømt karbetier på tv ... med sved steder i sin mørkeblå skjorte. Ikke underligt, hvis du føler, hvor varmt, som teaterlamper er. Du er våd inden for to minutter. Og at mens offentligheden ser på dig omhyggeligt. Så er det ikke mærkeligt, at sved flyder dine armhuler. Så hjælper en mørkblå eller sort skjorte ikke længere. Men en anti-Sweat T-shirt tilbyder en løsning.

Og så den sunde spænding ...

Du har den sunde spænding for hver præstation. Dette frigiver undertiden til mig. Hvis jeg så sveder, har jeg nogle gange en tendens til at presse mine arme mod min krop. Men vil være på scenen, og jeg skal være fri. Derfor bruger jeg ofte en anti-transpirant 48 timer, men at jeg ikke er helt vandtæt ...

Hold det tørt på scenen!

Anti Sweat T-Shirt bæres derfor af folk, der ofte er på et stadium. Ikke kun komikere, også præsentanter og mennesker, der giver forelæsninger eller workshops. De kan gå vildt, hvis de bærer anti-sweat t-shirt fra ingen sved. Det ekstra lag, der syes i armhulen, blokerer al fugtighed. Det er så behageligt.

Prøv det selv også!