Tjeneren uden sved steder

Ober zonder zweetplekken

I mine yngre år arbejdede jeg ofte som tjener. Jeg nød virkelig at betjene folk mens jeg nyder solen på terrassen. Du går i benene fra din krop, og efter en dag var mine ben helt op. Men på det tidspunkt havde min T-shirt mistet al sin friskhed. Du sikrer det: Glas på bakke, glas blad og at et par hundrede gange en dag. Nå, så er det bare normalt, at du skal svede under dine armhuler.

Irriterende sved steder.

Selvfølgelig er der intet så irriterende som sved steder i din skjorte eller bluse, mens du serverer folk. Jeg plejede at trække en almindelig bomulds-t-shirt under min hvide eller sorte skjorte. Det gik ofte godt, men jeg ved også, at T-shirt på nogle varme dage - eller til tider, at mine gæster var kritiske - ikke stoppede min sved. Så følte jeg pludselig de våde pletter i min skjorte. Ikke chill.

LØSNINGEN! En anti-sved t-shirt nedenunder.

Heldigvis er der derfor en perfekt løsning for det i dag. Med anti-sved t-shirt fra Idageet er armhule sødt altid blokeret. Ikke flere bekymringer. Simpelthen velsmagende i stedet for på toilettet og med jeg ved, hvad de skal få dine armhuler tørre. Det syede stoflag i armhulerne forhindrer sved fra at lække. Virkelig top. Jeg plejede at have det ...

T-shirt, der sveder blokke for alle venterpersonalet

Dette gør denne anti-sved t-shirt super håndfuld for alle mennesker, der tjener. Tjener i restauranter og bar personale i cafeer. Eller hvad synes du om stewardessen? Alle disse hårdtarbejdende mennesker kan gøre deres arbejde med tillid. Du vil ikke forstyrre de sved steder. For eksempel bliver hver arbejdsdag en god dag.

Prøv det selv også!

T-shirt blokerer sved for alle venterpersonale Dette er denne anti-sved t-shirt super håndfuld for alle mennesker, der tjener. Tjener i restauranter og bar personale i cafeer. Eller hvad synes du om stewardessen? Alle disse hårdtarbejdende mennesker kan gøre deres arbejde med tillid. Du vil ikke forstyrre de sved steder. For eksempel bliver hver arbejdsdag en god dag.