Cart

Chat met ons!

👋 Hallo! Laat het ons weten als je een specifieke vraag hebt, of geef me een idee waar je naar op zoek bent. We helpen je graag met aanbevelingen.

Start Whatsapp
Chat met ons!

No more sweat spots No more odor Simply more confidence

Icoon met zweetdruppels waarmee wordt uitgelegd dat de okselpad voorkomt dat je zweetplekken krijgt in je overhemd of blouse

No sweat spots

The sewn-in pad in the armpit contains a thin layer of waterproof material. You will never suffer from sweat spots again.

Icoon met een veer waarmee wordt uitgelegd dat de stof waarvan de anti zweet kleding wordt gemaakt zijdezacht is

Soft cooling fabric

The Sweat Proof Shirt is made of silky soft modal and cooling cotton. That's why you can wear the shirt all year round.

Icoon met drie streepjes die de lagen van de okselpad voorstellen. Door de okselpad kringelen pijltjes omhoog. Die stellen zweet voor dat eerst vochtig is, maar daarna verdampt.

No sweat odor

The entire shirt is covered with silver ions. They neutralize the bacteria that cause sweat scent.

How do the sweat proof pads work?

The special pad of bamboo viscose is sewn between two layers of the fabric. The armpit pad consists of a thin layer with moisture-absorbing material that stops sweat and let it evaporate.

Zweten hoort bij een actief leven

Zweten is een manier om je lichaam af te koelen. Zweet hoort dus gewoon bij een actief leven. Maar dat betekent natuurlijk niet dat het je in de weg moet zitten.

Met de anti zweet shirts, topjes en het ondergoed van ConfidenceForAll heb je geen last meer van zweetplekken en zweetgeur.

Ervaringen van anderen

These undershirts are great! 3 days at a fair under warm spot lights and no sweat spots under my armpits. In addition, my jacket now stays clean.

⭐⭐⭐⭐⭐

I had been suffering from excessive underarm sweating for a while. Especially if you're in the office all day. I'm glad this sweatproof shirt exists. There are no more sweat stains in my shirt.

⭐⭐⭐⭐

Ik stond op deze warme dag voor de klas. Het was de eerste keer dat ik het DryDress anti zweet topje droeg. Het voorkomt niet alleen zweetplekken maar ook gele plekken in mij blouse.

⭐⭐⭐⭐⭐

ConfidenceForAll®

We hebben al meer dan genoeg problemen. Helaas is er niet voor elk probleem een oplossing; maar voor zweetplekken is die er wel. Dankzij speciale pads die worden ingenaaid in onze shirts, topjes en ondergoed zijn zweetplekken voorgoed opgelost.

Mensen die zich door hun zweetplekken ongemakkelijk voelen, ervaren dat ze met onze producten meer zelfvertrouwen krijgen. Daarom heet ons merk ConfidenceForAll... het geeft zelfvertrouwen aan iedereen.

About us

Hoi, mijn naam is Edwin. In 2017 heb ik ConfidenceForAll opgericht. De eerste webshop voor anti zweet shirts in de Benelux. Inmiddels hebben we meer dan 30.000 mensen geholpen en werken we samen in een gezellig team.

Ons ontwikkelteam heeft een assortiment ontwikkeld van de beste kwaliteit. We hebben de DryDress topjes ontwikkeld en anti zweet ondergoed voor heren en dames. Heb je een suggestie? We would like to hear it!

Ons verzendteam bestaat uit jonge mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Dankzij het werk voelen zij zich onderdeel van de maatschappij en ontwikkelen ze hun zelfvertrouwen.

Onze online marketeers verzorgen de website en online marketing. En wat doe ik dan? Ik vind het leuk om je te helpen. Dus als je een vraag hebt, dan kom je bij mij terecht. Je kunt me altijd appen, bellen of mailen.

Groetjes van het ConfidenceForAll team.