Cart

Geen zweetplekken Geen zweetgeur Wel zelfvertrouwen

Icoon met zweetdruppels waarmee wordt uitgelegd dat de okselpad voorkomt dat je zweetplekken krijgt in je overhemd of blouse

Geen zweetplekken

De ingenaaide okselpad bevat een dunne laag van waterdicht materiaal. Je zal nooit meer last hebben van zweetplekken.

Icoon met een veer waarmee wordt uitgelegd dat de stof waarvan de anti zweet kleding wordt gemaakt zijdezacht is

Zachte verkoelende stof

Het anti zweet shirt is gemaakt van zijdezachte modal en verkoelend katoen. Daarom kun je het shirt het hele jaar door dragen.

Icoon met drie streepjes die de lagen van de okselpad voorstellen. Door de okselpad kringelen pijltjes omhoog. Die stellen zweet voor dat eerst vochtig is, maar daarna verdampt.

Geen zweetgeur

Het hele shirt is behandeld met zilverionen. Die neutraliseren de bacteriën die zweetgeur veroorzaken.

Hoe werken de pads?

De speciale pad van bamboe viscose is tussen twee laagjes van de stof ingenaaid. De okselpad bestaat uit een dun laagje met vochtopnemend materiaal dat het zweet tegenhoudt en laat verdampen. 

Zweten hoort bij een actief leven

Zweten is een manier om je lichaam af te koelen. Zweet hoort dus gewoon bij een actief leven. Maar dat betekent natuurlijk niet dat het je in de weg moet zitten.

Met de anti zweet shirts, topjes en het ondergoed van ConfidenceForAll heb je geen last meer van zweetplekken en zweetgeur.

Ervaringen van anderen

Wat een geweldige ondershirts! Gisteren op een beurs gestaan onder warme lampen en geen zweetplekken onder mijn oksels. Bovendien blijft mijn colbert nu schoon.

⭐⭐⭐⭐⭐

Ik had al een tijdje last van overmatig zweten onder de oksels. Vooral als je een hele dag op kantoor bent. Ik ben blij dat dit anti zweet shirt bestaat. Er zijn geen zweetplekken meer te zien in mijn overhemd.

⭐⭐⭐⭐

Ik stond op deze warme dag voor de klas. Het was de eerste keer dat ik het DryDress anti zweet topje droeg. Het voorkomt niet alleen zweetplekken maar ook gele plekken in mij blouse. 

⭐⭐⭐⭐⭐

ConfidenceForAll®

We hebben al meer dan genoeg problemen. Helaas is er niet voor elk probleem een oplossing; maar voor zweetplekken is die er wel. Dankzij speciale pads die worden ingenaaid in onze shirts, topjes en ondergoed zijn zweetplekken voorgoed opgelost.

Mensen die zich door hun zweetplekken ongemakkelijk voelen, ervaren dat ze met onze producten meer zelfvertrouwen krijgen. Daarom heet ons merk ConfidenceForAll... het geeft zelfvertrouwen aan iedereen.

Over ons

Hoi, mijn naam is Edwin. In 2017 heb ik ConfidenceForAll opgericht. De eerste webshop voor anti zweet shirts in de Benelux. Inmiddels hebben we meer dan 30.000 mensen geholpen en werken we samen in een gezellig team.

Ons ontwikkelteam heeft een assortiment ontwikkeld van de beste kwaliteit. We hebben de DryDress topjes ontwikkeld en anti zweet ondergoed voor heren en dames. Heb je een suggestie? We horen het graag!

Ons verzendteam bestaat uit jonge mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Dankzij het werk voelen zij zich onderdeel van de maatschappij en ontwikkelen ze hun zelfvertrouwen.

Onze online marketeers verzorgen de website en online marketing. En wat doe ik dan? Ik vind het leuk om je te helpen. Dus als je een vraag hebt, dan kom je bij mij terecht. Je kunt me altijd appen, bellen of mailen.

Groetjes van het ConfidenceForAll team.