Ober zonder zweetplekken

Ober zonder zweetplekken

In mijn jongere jaren heb ik vaak als ober gewerkt. Ik vond het heel leuk om mensen te bedienen terwijl ze genoten van de zon op het terras. Je loopt wel de benen uit je lijf en na een dag waren mijn benen helemaal op. Maar tegen die tijd had mijn t-shirt ook al zijn frisheid verloren. Je herkent het vast: glas op dienblad, glas van blad en dat een paar honder keer op een dag. Tja, dan is het gewoon normaal dat je gaat zweten onder je oksels.

VERVELENDE ZWEETPLEKKEN

Er is natuurlijk niets zo vervelend als zweetplekken in je overhemd of blouse terwijl je mensen aan het bedienen bent. Ik trok vroeger een gewoon katoenen t-shirt aan onder mijn witte of zwarte overhemd. Dat ging vaak goed maar ik weet ook nog wel dat het t-shirt op sommige warme dagen - of op momenten dat mijn gasten wat kritisch waren - niet mijn zweet tegen hield. Dan voelde ik ineens de natte plekken in mijn overhemd. Niet chill.

DE OPLOSSING! EEN ANTI-ZWEET T-SHIRT ERONDER AAN.

Gelukkig is daar tegenwoordig dus een perfecte oplossing voor. Met het anti zweet t-shirt van ConfidenceForAll wordt het okselzweet altijd geblokkeerd. Geen zorgen meer. Gewoon lekker doorknallen in plaats van naar de toilet en met weet ik wat je oksels droog zien te krijgen. Het ingenaaide stoflaagje in de oksels voorkomt dat het zweet doorlekt. Echt top. Had ik dat vroeger maar gehad...

T-SHIRT DAT ZWEET BLOKKEERT VOOR AL HET BEDIENEND PERSONEEL

Daarmee is dit anti zweet t-shirt superhandig voor alle mensen die bedienen. Obers in restaurants en barpersoneel in café's. Of wat dacht je van stewardessen? Al deze hardwerkende mensen kunnen met een gerust gevoel hun werk doen. Die zweetplekken komen je niet meer storen. Zo wordt elke werkdag een topdag.

PROBEER HET ZELF OOK!