Gratis ruilen en retourneren

Gratis retourzenden

Voor het ruilen en retourneren kunt u onze gratis retourprocedure volgen. Daarmee drukt u een verzendlabel af waarna u het retourpakket ergens in de buurt inlevert.


Ruilen 

Als u tijdens het passen merkt dat de maat niet goed zit, dan kunt u het shirt natuurlijk ruilen. Schrijf duidelijk op de bon welk product u graag wilt ontvangen. Direct na goede ontvangst van het ruilverzoek, zullen we u de gevraagde maat toesturen. 


Retourneren en geld terug

Als het t-shirt niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt u het retourneren. Dat kan binnen 30 dagen na ontvangst, mits ze in originele staat zijn.  U kunt gebruik maken van onze gratis retourservice. Direct na goede ontvangst van de retourzending, wordt het aankoopbedrag aan u overgemaakt. Noteer even het IBAN nummer op de bon.

 

Volg deze stappen

1. Stop het shirt terug in het verzenddoosje en doe de factuur erbij met erop geschreven wat u wilt: ruilen tegen maat ... of retourneren en uw geld terug. Stuur het op naar:

    Stock Today - Confidenceforall

    Europaweg 22

    9636 HT Zuidbroek

    Nederland


2. Gebruik de confidenceforall.com gratis retourservice. U kunt een pakketzegel aanmaken ophttps://retourneren.shipping-portal.com/returns/procedure/parcel/  Daarbij moet u uw postcode invoeren en het DHL of DPD trackingnummer. Dat nummer staat op het etiket en in de mails van DHL of DPD. Uw gegevens worden vervolgens opgezocht en de retourzending voorbereid. U kiest vervolgens een inleverpunt bij u in de buurt en daarna kunt u de pakketzegel afdrukken. Breng het pakketje naar dat inleverpunt en zodra wij het ontvangen hebben, voeren we uw verzoek uit.