Ruilen en Retourneren

Ruilen bijna nooit nodig

We constateren dat slechts 1 op de 50 bestelling terug komt. Hoe dat komt? Het advies in de maattabel is voor bijna iedereen passend. Daarnaast werkt de anti zweet functie van dit t-shirt ook echt!


Eenvoudig ruilen in Nederland en België

Als u tijdens het passen merkt dat de maat niet goed zit, dan kunt u het shirt natuurlijk ruilen. We hebben een gratis retourservice.  Direct na goede ontvangst van de retourzending, zullen we u de gevraagde maat toesturen. U wordt daarvan natuurlijk op de hoogte gehouden.


Retourneren en geld terug

Als het t-shirt niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt u het retourneren. Dat kan binnen 30 dagen na ontvangst, mits ze in originele staat zijn met het Lenzing Modal label er nog aan.  U kunt gebruik maken van onze gratis retourservice. Direct na goede ontvangst van de retourzending, wordt het aankoopbedrag aan u overgemaakt.

 

Volg deze stappen

1. Stuur een berichtje naar edwin@confidenceforall.com 

2. Stop het shirt terug in het verzenddoosje en doe de factuur erbij met erop geschreven wat u wilt: ruilen tegen maat ... of retourneren en uw geld terug. Stuur het op naar:

    Stock Today - Confidenceforall

    Europaweg 22

    9636 HT Zuidbroek

    Nederland

3. Gebruik de confidenceforall.com gratis retourservice. U kunt een pakketzegel aanmaken ophttps://retourneren.shipping-portal.com  Daarbij moet u uw postcode invoeren en het DHL of DPD trackingnummer. Dat nummer staat op het etiket en in de mails van DHL of DPD Daarmee worden uw gegevens opgezocht en de retourzending voorbereid. U kiest vervolgens een inleverpunt bij u in de buurt en daarna kunt u de pakketzegel afdrukken. Breng het pakketje naar dat inleverpunt en zodra wij het ontvangen hebben, voeren we uw verzoek uit.