Ruilen en Retourneren

Ruilen bijna nooit nodig

We constateren dat slechts 1 op de 50 bestelling terug komt. Hoe dat komt? Het advies in de maattabel is voor bijna iedereen passend. Daarnaast werkt de anti zweet functie van dit t-shirt ook echt!


Eenvoudig ruilen in Nederland en België

Als u tijdens het passen merkt dat de maat niet goed zit, dan kunt u het shirt natuurlijk ruilen. We hebben een gratis retourservice.  Direct na goede ontvangst van de retourzending, zullen we u de gevraagde maat toesturen. U wordt daarvan natuurlijk op de hoogte gehouden.


Retourneren en geld terug

Als het t-shirt niet aan uw verwachtingen voldoet, dan kunt u het retourneren. Dat kan binnen 30 dagen na ontvangst, mits ze in originele staat zijn met het Lenzing Modal label er nog aan.  U kunt gebruik maken van onze gratis retourservice. Direct na goede ontvangst van de retourzending, wordt het aankoopbedrag aan u overgemaakt.

 

Volg deze stappen

1. Stuur een berichtje naar edwin@confidenceforall.com 

2. Stop het shirt terug in het verzenddoosje en doe de factuur erbij met erop geschreven wat u wilt: ruilen tegen maat ... of retourneren en uw geld terug.

3. Gebruik de confidenceforall.com gratis retourservice. U kunt een pakketzegel aanmaken ophttps://retourneren.shipping-portal.com  Daarbij moet u uw postcode invoeren en het DHL of DPD trackingnummer van de zending die u van ons ontvangen hebt. Daarmee worden uw gegevens opgezocht en de retourzending voorbereid. U kiest vervolgens een inleverpunt bij u in de buurt en daarna kunt u de pakketzegel afdrukken. Breng het pakketje naar dat inleverpunt en zodra wij het ontvangen hebben, voeren we uw verzoek uit.