Verzending

Verzending

Berichten met status update houden je op de hoogte

Het webshop systeem stuurt automatisch een bericht naar je e-mail adres in de volgende situaties:

- als je betaling is ontvangen

- als je order ingepakt wordt

- als je pakket is aangeboden aan de verzender

Daarnaast stuurt onze deur pakket verzender DPD ook een mail met de track & trace informatie van de pakketten met 2 of meer t-shirts.


Controleer ook je spam box voor onze update mail berichten

Uit de feedback van onze klanten is duidelijk dat de systeemmails niet aan lijken te komen. Veel mail programma's zullen onze berichten in een spam, junk, reclame mapje stoppen, waardoor ze voor jou minder goed zichtbaar zijn. Kijk dus ook eens in die mappen als je feedback van ons mist.


Verzending op werkdagen - even rust in het weekend

Confidenceforall wil ook dat mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt met vertrouwen aan het werk kunnen. Daarom laten we onze shirts inpakken en verzenden door een top team van deze mensen. Net zoals veel van ons werken ze niet in het weekend. Daarom vinden onze verzendingen plaats van maandagochtend  tot vrijdag 15:00. Een bestelling op zaterdag en zondag wordt dus pas op maandag verzonden.


In 2 dagen bezorging in Nederland en 3-4 dagen in België

Een bestelling vanaf een Nederlands adres zal in de regel 1 werkdag na de verzending worden bezorgd, dus ook op zaterdag.

Een bestelling vanaf een Belgisch adres kan er tot 3 werkdagen over doen voordat het bezorgd wordt. Andere bestemmingen kunnen meer tijd vergen.

Let op: een bestelling op zaterdag of zondag zal pas op maandag ingepakt en verzonden worden, En dus pas op dinsdag-woensdag (NL) of donderdag-vrijdag (BE) aankomen


Brievenbuspakket of deurpakket?

Een bestelling van 1 shirt wordt verzonden als brievenbuspakket. Dat betekent dat u niet thuis hoeft te zijn om de zending in ontvangst te nemen. Bestellingen van 2 shirts of meer worden als pakket verzonden en aan de deur aangeboden. Let op: voor België worden alleen deurpakketten gebruikt.


Een neutrale verzendverpakking

We begrijpen de gevoeligheid die voor veel mensen geldt bij deze aankoop en we respecteren uw privacy. Daarom versturen we onze pakketten in een neutrale verpakking zonder reclame erop. De naam confidenceforall staat wel vemeld voor het geval er verkeerd is geadresseerd. Maar er zijn geen verwijzingen naar t-shirts of zweet op de verpakking.


Geniet altijd van je werk, met dit anti zweet t-shirt