In the spotlight... wat een hitte!

In the spotlight... wat een hitte!

Ik zag laatst een beroemde carbaretier op de tv... met zweetplekken in zijn donkerblauwe overhemd. Niet raar als je voelt hoe warm die theaterlampen zijn. Binnen twee minuten ben je nat. En dat terwijl het publiek aandachtig naar je kijkt. Dan is het niet raar dat het zweet je oksels uitstroomt. Dan helpt een donkerblauw of zwart overhemd niet meer. Maar een anti zweet t-shirt biedt een uitkomst.

EN DAN NOG DIE GEZONDE SPANNING...

Voor elk optreden heb je die gezonde spanning. Ook die brengt bij mij nog wel eens wat los. Als ik dan zweet krijg ik soms de neiging om mijn armen tegen mijn lijf te drukken. Maar op het podium wil en moet ik vrij zijn. Ik gebruik daarom vaak een anti transpirant 48 uur, maar dat ik ook niet helemaal waterdicht...

HOUD HET DROOG OP HET PODIUM!

Het anti zweet t-shirt wordt daarom gedragen door mensen die vaak op een podium staan. Niet alleen cabaretiers, ook presentatoren en mensen die lezingen of workshops geven. Zij kunnen vrij hun gang gaan als ze het anti zweet t-shirt van geenzweet dragen. Het extra laagje dat in de oksel is ingenaaid blokkeert al het vocht. Wel zo prettig.

PROBEER HET ZELF OOK!