Vliegen zonder een spoor van zweet

Vliegen zonder een spoor van zweet

Vliegend personeel, daar heb ik altijd veel respect voor. Piloten, stewardessen en stewards. Een paar ervan ken ik goed. Veel in de weer met de passagiers, altijd vriendelijk zijn en er natuurlijk verzorgd uitzien. Ondertussen wel hard werken in een cabine die steeds van temperatuur wisselt. Dan komt een anti zweet t-shirt best van pas.

PILOTEN HEBBEN NOOIT LAST VAN STRESS... ZEGGEN ZE.

Volgens mijn pilotenvrienden is er nooit een spannend moment... Piloten worden heel erg goed opgeleid in het omgaan met spannende situaties. Ze zeggen zelf dat het leukste deel van de vlucht het starten en landen is. Doe er nog een onweerbuitje bij en dan zit ik achterin al te beven van angst. Maar zij niet... zeggen ze. Als gezagvoerder heb je altijd een collega naast je zitten. Gezellig, maar het is natuurlijk wel beter als de spanning niet van je af te lezen is. Daarom is een anti zweet t-shirt zo handig voor piloten. Mocht het toch even wat te warm worden, dan ziet niemand er wat van. Je collega's niet en ook niet de passagiers die je staat uit te wuiven na aankomst.

STEWARDESS, RESPECT!

Stewards en stewardessen verdienen wat mij betreft het meeste respect. Deze gastheren en gastvrouwen in de lucht verzorgen ons niet alleen, maar waken ook over ons. En dat terwijl de kist trilt en ze verrast in turbulente omstandigheden. Doe daar nog eens die airco bij... dan weer te heet en daarna weer te koud. Ik zou waarschijnlijk na elke vlucht verkouden zijn, maar goed. Zij doen het toch maar even. Trolley het gangpad in en uitserveren die hap en drank. Even leunen over twee stoelen heen en dan met je oksel voor de ogen van de passagiers hangen. Dan wil je echt geen irritante zweetplekken in je blouse over overhemd.

DE OPLOSSING!

Gelukkig is daar nu dus een perfecte oplossing voor. Met het anti zweet t-shirt van ConfidenceForAll wordt het okselzweet altijd geblokkeerd. Geen zorgen meer. Gewoon lekker doorknallen in je werk. Het ingenaaide stoflaagje in de oksels voorkomt dat het zweet doorlekt. Echt top. Wat is de meest gehoorde reactie van mensen die het zijn gaan dragen? "Had ik dat meer eerder geweten!"

T-SHIRT DAT ZWEET BLOKKEERT VOOR AL HET BEDIENEND PERSONEEL.

Daarmee is dit anti zweet shirt superhandig voor alle mensen die bedienen. Ook voor obers in restaurants en barpersoneel in café's. Al deze hardwerkende mensen kunnen met een gerust gevoel hun werk doen. Die zweetplekken komen je niet meer storen. Zo wordt elke werkdag een topdag.

PROBEER HET ZELF OOK!