Docent blijft zweet de baas

Docent blijft zweet de baas

Docenten. De mensen die elke dag vele uren in de weer zijn met onze kinderen. Ze leren de kinderen. pubers en studenten om zich te gedragen; ze helpen ze bij hun ontwikkeling en dragen een berg kennis over. Een belangrijke taak. Ik ben altijd dankbaar voor het werk dat ze verrichten. Het is een vak om een groep van minimaal 30 jonge mensen te leiden en te begeleiden. Knap werk.

HOE BLIJF JE ZE DE BAAS?

Ik vind het altijd grappig om mijn kinderen de eerste weken van de school te horen over de docent. Die is altijd streng. Na een maand of twee valt het allemaal reuze mee. De goede docenten zetten de lijnen goed uit in die eerste weken; daar heeft de hele klas daarna het hele jaar plezier van.

MAAR ZWETEN KUN JE NIET ALTIJD TEGENHOUDEN.

Maar over je eigen lichaam ben je niet helemaal de baas. Het zal toch echt wel eens voorkomen dat een leerling het te bont maakt en je een keer de controle over je emoties verliest. Een docent is ook een mens! En wat moet je op die warme dagen. Dan zitten er ruim 30 van die oververhitte lichamen in een lokaal, de ramen open en heel misschien heeft jouw school wel een airco? Maar toch, je oksels zullen het gedurende het jaar echt wel eens warm krijgen. En dat zweet sijpelt zo in je blouse of overhemd, terwijl je staat te wijzen naar je digibord. Wat zullen die kinderen denken. Of erger, hoe jonger des te eerder je het weet; want ze vertellen het je gewoon.

DE OPLOSSING! EEN ANTI-ZWEET T-SHIRT

Gelukkig is daar nu dus een perfecte oplossing voor. Met het anti zweet shirt van ConfidenceForAll wordt het okselzweet altijd geblokkeerd. Geen zorgen meer. Gewoon lekker verder met de lesstof. Het ingenaaide stoflaagje in de oksels voorkomt dat het zweet doorlekt. Wat is de meest gehoorde reactie van mensen die het zijn gaan dragen? "Had ik dat meer eerder geweten!". 

PROBEER HET ZELF OOK