anti zweet shirt
topje en ondergoed

GEEN ZWEETPLEKKEN GEEN ZWEETGEUR VOL VERTROUWEN DE DAG DOOR

Wat onze producten uniek maakt

Ervaringen van onze klanten

Wat een geweldige ondershirts! Gisteren op een beurs gestaan onder warme lampen en geen zweetplekken onder mijn oksels. Bovendien bleef mijn colbert schoon.

Ik stond op deze warme dag voor de klas. Het was de eerste keer dat ik het DryDress anti zweet topje droeg. Het voorkomt niet alleen zweetplekken maar ook gele plekken in mij blouse. 

Ik had al een tijdje last van overmatig zweten onder de oksels. Vooral als je een hele dag op kantoor bent. Ik ben blij dat dit anti zweet shirt bestaat. Er zijn geen zweetplekken meer te zien in mijn overhemd.

ConfidenceForAll®
Vol vertrouwen de dag door

We hebben al meer dan genoeg problemen. Helaas is er niet voor elk probleem een oplossing; maar voor zweetplekken is die er wel. Dankzij speciale sweatproof pads die worden ingenaaid in onze anti zweet shirts, topjes en anti zweet ondergoed zijn zweetplekken voorgoed opgelost.

Mensen die zich door hun zweetplekken ongemakkelijk voelen, ervaren dat ze met onze producten meer zelfvertrouwen krijgen. Daarom heet ons merk ConfidenceForAll... het geeft zelfvertrouwen aan iedereen.

Anti zweet Shirts

Anti zweet Topjes

Anti zweet Ondergoed

Hoe werken de pads?

De sweatproof pad van bamboe viscose is tussen twee laagjes van de stof ingenaaid. De okselpad bestaat uit een dun laagje met vochtopnemend materiaal dat het zweet tegenhoudt en laat verdampen.

Zweten hoort bij een actief leven

Zweten is een manier om je lichaam af te koelen. Zweet hoort dus gewoon bij een actief leven. Maar dat betekent natuurlijk niet dat het je in de weg moet zitten.

Met de anti zweet shirts, topjes en het ondergoed van ConfidenceForAll heb je geen last meer van zweetplekken en zweetgeur.

Wanneer draag je het?